Stillads tilbehør fremstillet af genanvendelige affalds-materialer fra havet.

Nordic Platform producerer stilladstilbehør fremstillet af genanvendelige materialer fra havet og udgør derfor et vigtigt bidrag til miljøbeskyttelse. Så fremover vil vore spacefiller, safetycaps og kasseskærme være lavet af mindst 50% plast fra havet og det uden at gå på kompromis med kvaliteten og styrken i produkterne.


Ved køb af disse produkter hjælper du os, med at gøre forskel, ved at trække plast, fiskenet mv. op af havet og få det genanvendt til nye produkter. Det hjælper både dyrene i havet, os mennesker for indtag af mikroplast og forhåbentlig kommer vore forurenede oceaner til at blive bare lidt mindre forurenede med tiden - til gavn for alle på denne klode.

Airsteps

Kasseskærm

Den bruges til afskærmning på stilladset ved tagarbejde, måler 110x115cm er med håndtag for lettere håndtering. Vægt er 10,5 kg og den er lavet af stærkt plastmateriale (hvoraf 80% er af hav plast)

Spacefiller

Den nye stillads Spacefiller er specielt designet til at lukke hullet som opstår mellem stilladsdækkene. Nordic Platforms nye spalteluk er utrolig nem at montere samt at vægten er helt bund! Produktet er nemt at tilpasse, og laves i PP og Havplast og derfor kan saves over med en fuksvans.

Sikkerheds cap

Slut med hovedskader! Den nyudviklede sikkerheds cap minimerer risikoen for hovedskader. Påføres nemt og passer til alle Ø 48,3 mm rør.