Nyheder

Byggmässen 2017

Byggmässen
26.-27. April 2017
i Malmö, Sverige

Kom og besøg os på stand C09.


Turner Access

International stilladsgigant indgår samarbejde med innovativt dansk firma.

Ny løsning til offshore industrien opstår i samarbejdet mellem gigant og innovatør Danske Nordic Platform har landet et storstilet partnerskab med den internationale stilladsgigant Turner Access. Haderslev virksomhedens unikke kompositdæk til stillads branchen er nøglen der åbnede døren til samarbejdet.

"Partnerskabet med Nordic Platform åbner for massive udviklings muligheder, at tage det skridt sammen med Nordic Platform er ren logik. Komposit som materiale er ikke unikt, det er måden de bruger det på i branchen. Der findes ikke andre i hele verden der kan det Nordic Platform kan. Understreger Knud Højland Pedersen, adm. direktør hos Turner Access."

Artiklen er også tilgængelig som pdf-fil.


Rørfastgørelse

Verdens første
Rørfastgørelse i Komposit

Vi har nu udviklet verdens første rørfastgørelse i komposit – og det er der en speciel grund til! Først og fremmest er det et meget let og stærkt materiale, vejer under 1 kg per meter og kan holde til et træk/tryk på op til 450 kg.

Dernæst kan man producere det i lige præcis de farver som man ønsker (Rød/orange signalfarve er standard)! Dette medfører at man nemt kan kontrollere om alle sidder rigtigt på lang afstand. Samtidig vil farven skille sig ud på stilladset, så hovedskader minimeres!

Standard længder som haves på lager er 40cm, 70cm og 110cm men det er muligt at bestille i andre længder. Ønsker man at tilpasse produktet, kan dette nemt gøres med en fukssvans

Hust at se vores introduktionstilbud!!!!


Clip (Grisehale)

Verdens første
Clip (Grisehale) i Komposit

Bruges til at låse søjlerne/rammerne sammen. Produceret i komposit – let og stærkt materiale. Kan produceres i alle farver og blive forsynet med eget logo.


Christiana Stillas

Nordic Platform giver byggebranchen unikke reklamemæssige fordele

Fra lokal opstartsvirksomhed til International markedsforstyrrer

Haderslev-virksomheden oplever stor vækst og udvider til at sælge i 8 lande mod sidste års 3 lande. For Nordic Platform har 2016 været det år, hvor man for alvor er ved at have slået sit navn fast på den internationale scene. I det første halvår udstillede virksomheden på verdens største salgsmesse BAUMA. Siden da har det været et spørgsmål om at selektere kunderne og områderne, hvor man har ønsket at lægge sit fokus.

I forbindelse med det gode år som virksomheden har oplevet, kan man stille spørgsmålet: Hvad er det, Nordic Platform gør rigtigt og hvordan kan en virksomhed som denne udfordre og forstyrre en branche, som er styret af store milliard koncerner? I jagten på svaret har vi haft en samtale med Geir Gule, CEO for Christiania Stillas samt VP for Engineering hos UEG, Union Europäischer Gerüstbaubetriebe (Europæisk stilladsforening), som samtidig også er en af Nordic Platforms største kunder med over 40.000 købte dæk indtil videre.


BAUMA 2016

Sønderjysk startup virksomhed blev nærmest lagt ned på verdens største messe.

Da iværksætteren Per Mose Jakobsen fra Haderslev, i sommeren 2012, kastede sig ud i et forsøg på at udfordre en konservativ stilladsbranche, var målet at udvikle en ny generation stilladsdæk i kompositmateriale.

Branchen har traditionelt anvendt træ, stål og aluminium til stilladsdæk, men Per Mose Jakobsen gik med en idé om at erstatte specielt de tunge træ- og ståldæk med et lettere, brandsikret og skridsikkert kompositdæk.

Ud over de åbenlyse ergonomiske fordele for stilladsarbejderne, kunne iværksætterens virksomhed, Nordic Platform, også tilbyde et stilladsprodukt indfarvet med stilladsudlejernes egne logofarver. Tyveri fra byggepladser har igennem en årrække været et stadigt stigende problem og har udgjort en væsentlig omkostningsfaktor for entreprenører og håndværksmestre. Men med individualiserede stilladsdæk kunne dette problem blive reduceret betragteligt.


Ny Spacefiller fra Nordic Platform høster både international interesse og dansk anerkendelse.

Stilladsleverandøren Nordic Platform er blevet internationalt kendt for deres kompositdæk. Produktet blev oprindeligt udviklet til det danske marked, men det er de udenlandske markeder, som for alvor har taget produktet til sig. Her er interessen markant, og på den nyligt afviklede Bauma messe i München tiltrak den danske stand sig stor opmærksomhed.

Med på messen havde Nordic Platform også et nyt produkt i form af en ny Spacefiller. Det er helt basalt en skinne udført i polypropylen, der er et syntetisk fiber. Skinnen er specielt designet til at lukke de huller, som er mellem stilladsdækkene. Der findes allerede andre mærker og modeller på markedet, men Spacefiller byder dem op til dans med sin meget lave vægt kombineret med stor styrke.


Spalteluk

Airsteps Spacefiller

Den nye stillads Spacefiller er specilt designet til at lukke hullet som opstår mellem stilladsdækkene.

Nordic Platforms nye Spacefiller er utrolig nem at montere samt at vægten er helt bund! Produktet er nemt at tilpasse da det er i et pp materiale og derfor kan saves over med en fuksvans.


Verdens største byggemesse - BAUMA 2016

Med et samlet udstillingsareal på 605.000 km², mere end 3.400 udstillere og 580.000 besøgende fra 200 lande i 2016, er BAUMA den største og mest imponerende messe i verden.
Men Bauma er ikke kun rekordhøje tal for udstillere, besøgende og område, men også for konkrete forretningsaftaler.

Vi var på Bauma fra den 11/4 – 17/4 og vi kan roligt sige at det var en succes. Af besøgende på vores stand kan vi blandt andet nævne Plettac, DOKA, MEVA, Hünnebeck og Peri. Alle var de utroligt fascinerede af vores Airsteps produkt. Under messen havde vi også besøg af andre producenter og forhandlere af stilladsprodukter fra hele verden.


TILBUD TRALLE Forårsklar

TILBUD
FORÅRS KAMPAGNE

AIRSTEPS KOMPOSIT TRALLE (2,17m)


Dagens Byggeri

Nordic Platform har størst succes i udlandet

Den danske producent af kompositdæk til stilladsbranchen har for alvor fået vind i sejlene i især Sverige og Norge.

Da Nordic Platform P/S for snart fire år siden etablerede sig med udvikling og salg af komposittrallen Airsteps som omdrejningspunkt, skete det helt konkret på baggrund af nye retningslinjer fra det danske Arbejdstilsyns vejledning om håndtering af de traditionelle trætraller, som udgjorde en arbejdsmiljøfaktor, idet en sådan trætrælle vejer 25 kilo tør og 35 våd.


>
Pitzner forhandler lette stilladstraller

Pitzner forhandler lette stilladstraller

En fugtig trætralle til stilladsdæk vejer op til 35 kg. Pitzner både udlejer og forhandler nu komposittraller i samme størrelse på blot 13 kg.

Pitzner gør det nu muligt at arbejde lovligt med opbygning af stilladser, uden at priserne løber løbsk. Firmaet er blevet forhandler af stilladstraller fremstillet af komposit, som på mange måder kvalitetsmæssigt og vægtmæssigt er bedre end træ og langt billigere end aluminium.


Det store stillads-eventyr

Danske Nordic Platform P/S har fået hul igennem til den internationale stilladsbranche med sin komposit-tralle Airsteps.

Der er meget historie forbundet med anvendelsen af træ-traller som dæk i stilladser. Med cirka 20 års erfaring i stilladsbranchen har Per Mose Jakobsen set sin del af træ-trallerne samt mange stilladsarbejdere, som har bakset med de tunge dæk. En tralle i træ vejer typisk omkring de 25 kg i tør tilstand, og i en våd udgave kan vægten antage 40 kilo, lyder beskrivelsen fra Dansk Byggeri i Cirkulært nr. 431 fra november 2008.


Tyve stjæler stillads

Tyve stjæler stillads fra udlejer på byggeplads

Frække - men knap så kløgtige – tyve stjæler stillads fra udlejer på byggeplads.

Den 23. marts 2013 ringer en person til Ramirent og udgiver sig for at være ansat hos en større entreprenør. Vedkommende bestiller traller og andet stilladsgrej til en markedsværdi af kr. 300.000 og anvender i denne forbindelse kundens rigtige rekvisitionsnummer til en byggeplads i Storkøbenhavn.


"Entreprenør & Håndværker"

BANEBRYDENDE STILLADSPRODUKT FRA NORDIC PLATFORM OG RAMIRENT

LET OG LUFTIG MEN BOMSTÆRK! Under navnet AIRSTEPS lancerer Haderslev virksomheden NORDIC PLATFORM P/S et banebrydende produkt i form af murertraller og stilladsdæk fremstillet af komposit materiale.

Med AIRSTEPS produkterne kan Arbejdstilsynet med god samvittighed nedlægge forbud mod brug af træ-traller og andre tunge plader til stilladsbrug, og som ikke kan anvendes lovligt. Også 3F glæder sig over de nye produkter, som ergonomisk og arbejdsmiljømæssigt er et mileskridt, og 3F og Nordic Platform har sammen afholdt informationsmøder om ergonomi etc.


"Skærpede regler gjorde udslaget!"

I starten af januar 2012 gik han og to andre i luften med firmaet Nordic Platform A/S, og forud for dette har været nogle intense år med produktudvikling af en ny banebrydende stillads-tralle i komposit til byggebranchen.